Vad vi gör

Lantmännen Cerealia ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. På Lantmännen Cerealia utvecklar, producerar och marknadsför vi ett stort sortiment av hälsosamma och näringsrika produkter. Främst spannmålsbaserade varor, som mjöl, mjölmixer, gryn, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men också färdiglagade rätter, vegetabiliska livsmedel, och mycket mer. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Ryssland och Ukraina.

Division Livsmedel 

Divisionen Livsmedel utvecklar, producerar, förädlar och marknadsför produkter som mjöl, frukostprodukter, pasta, fryst och färskt bröd, bakverk, knäckebröd och färdiga måltidskoncept. Det finns två affärsområden inom livsmedelsdivisionen: Lantmännen Cerealia och Lantmännen Unibake. Vi, Lantmännen Cerealia, erbjuder näringsrik mat genom fyra divisioner: Business to business, Foodservice, Business to consumer och Export.

Foodservice

Genom vår Foodservice-division levererar vi livsmedel till offentliga och kommersiella professionella kunder - till exempel restauranger, skolkök och hotell – och gör det möjligt för dem att förbereda smakrika och näringsrika måltider. Med hållbarhet som grund för vår verksamhet, är vårt mål att göra frukost-, lunch- och middagsportioner en lönsam affär för våra kunder genom att erbjuda produkter av hög kvalitet.

Gå till Foodservice Sverige

Gå till Foodservice Finland


Vi gör positiv skillnad inom livsmedel

Vi på Lantmännen Cerealia är stolta över vad vi gör och var vi är på väg. Vårt syfte – att skapa ett livskraftigt lantbruk genom att göra positiv skillnad inom livsmedel – är anledningen till att vi finns. Vi arbetar tillsammans för att uppnå vår vision, att bli Nordens ledande livsmedelsföretag!


Här finns vi

Vi är över 1 100 personer som arbetar på Lantmännen Cerealia. Norden är vår bas, men vi exporterar till hela världen. Vi har 9 produktionsanläggningar i Norden, men även ett par anläggningar i Ukraina och Ryssland. Vårt huvudkontor ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm.


Vi ❤ Varumärken

Ta en närmare titt på våra varumärken 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lantmännen

Lantmännen Cerealia är en del av koncernen Lantmännen.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder kronor på årsbasis.

Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord.

Läs gärna mer på lantmannen.com.